söndag 14 november 2010

Välkommen till oss i Min Lilla Bods Kreativa Klubb

Hejsan och välkommen till oss, 
det är jag som är
Petra Svensson-Tholin,
Klubbansvarig och Grundare till denna klubb!


Jag hoppas att du ska trivas hos oss och att vi ska få många trevliga stunder tillsammans. Både här på bloggen men också ute i landet på träffar och mässor. Eftersom jag inte kan styra detta skepp helt själv har jag, som det ser ut i nuläget, tre väldigt duktiga tjejer med mig men jag hoppas att vi blir fler och jag har faktiskt 2 st Inspiratörer på ingång. 


Just nu håller vi till i Mälardalen men ska utöka verksamheten under nästa år. 
Det ska alltså inte spela någon roll var man bor för det ska alltid finnas någon i din närhet som håller kurser, träffar osv....men faktum är att det måste finnas underlag och medlemmar just där du är och vem kan inte hjälpa oss ordna så att vi kommer till dig...jo DU....vi behöver alltså din hjälp att se till att klubben utökas med nya medlemmar kontinuerligt, det ger oss då möjlighet att komma till dig och din ort snabbare.


Vill du nå mig och  mina medarbetare snabbt och lätt, ja då mailar du till oss eller så ringer du mig direkt (076-317 68 63). Svarar jag inte, lämna alltid meddelande så ringer jag upp så fort jag får möjlighet.


Hjärtligt välkommen till oss!Dessa härliga tjejer jobbar med oss i nuläget:
Annelie Åberg är en tjej med många strängar på sin lyra....jobbar på ett äldreboende, scrappar vintage, har hundar och älskar att träffa folk och att lära ut vad hon kan.

Vill du boka in henne, då mailar du till valledie@hotmail.com

Hon kommer gärna ut till dig och håller en kurs....hon bor strax utanför Enköping.

Titta in på hennes blogg så ser du vad hon håller på med till vardags: http://scrapannelie.blogspot.com

Lena Osbrink är en hemmamamma, för tillfället, men jobbar extra på ett serviceboende som bostödjare. Hon scrappar "Clean & Simple", gör kort och älskar att skapa för olika tillfällen i livet. Hon tycker också om att baka goda kakor. 

Lena kommer också gärna ut till dig och håller kurs, gå in på hennes blogg så ser du hennes stil. 

Maila till henne om du vill att hon kommer till dig:


Pernilla Lindström är en härlig tjej med mycket på agendan...sitter med i styrelsen för bygdegården i Litslena, dansar bugg och foxtrot, håller på med sin slutuppsats så att hon blir färdig lärare till våren och gör kort, har börjat scrapbooking men det är motivstämpling som är hennes grej. Hon har också en blogg som du kan gå ut och titta närmare på.

Pernilla kommer också gärna ut till dig så boka in henne på stört!