fredag 28 oktober 2011

PanPastels

I Västerås imorgon kommer jag att visa hur man kan göra med PanPastels. Det är en sorts konstnärsfärg i puderform. Massor av härligt pigment och lättblandad...hur man gör får du se "IRL" på mässan. Självklart visar vi även hur man gör på Uppsala mässan också fast i vår monter.


Titta gärna in på PanPastells hemsida: panpastel.com så får ni mer tips och trix!!

Tänkte bara visa några tips, bilder för att inspirera er!


Ni får ursäkta att bilderna blev  lite mörka...men jag hoppas att ni förstår och inspireras ändå!!

Kommer ni imorgon, ja då får ni ju se hur jag gör!!
Välkommen på Mässa!!

måndag 24 oktober 2011

farsdags kort

Nu börjar det bli dax att göra ett kort till far på hans stora dag 13 november. Här kommer tre enkla kort med olika stämplar, att inspireras av. Pappor brukar ju inte uppskatta en massa bling och blommor på samma sätt som mammor...

söndag 23 oktober 2011

Egen blomma

Här är ett kort som jag har gjort under helgen.


Jag ville göra ett kort med stämpeln "Oldies". Motivet är färglagt med promerkers. Bakom motivet har jag satt ett svart papper som s.k. fotomatta för att motivet ska komma fram lite extra på de mönstrade papper kortet har fått. Innan motivet fästes på kortet har jag satt dit lite punchinella. Som dekoration på mitt kort ville jag ha en blomma, jag hittade ingen som passade. Det resulterade i attt jag gjorde en egen blomma av punchinella och brads.(Här är en närbild på min blomma)
Ha en bra kommande vecka allihopa!

Lite inspiration!

Här kommer ett kort som lite inspiration såhär i slutet av veckan :)


Till det här kortet har jag använt mig av ett decopage kit med mirandanallen. Både 3d-figuren och de mönstrade papper, samt texten "On your birthday" som jag valt till kortet kommer från samma kit. Som extra dekoration på mitt kort har jag satt en massa bling.

På återseende