torsdag 15 december 2011

16/12, 17/12, 18/12


Fjärde advent på söndag och julen närmar sig med stormsteg. I dagens lucka får ni en utmaning som sträcker sig över hela helgen. Som helgens utmaning ska ni utifrån kortet göra ett kort eller en LO (layout) i jul eller nyårstema. Ni har till på söndag 18/12 kl. 23.59 att skapa ett alster, lägga in det här i kommentarsformuläret och på så vis vara med i utlottningen av något fint. Det ska synas att ni inspirerats av kortet!

LYCKA TILL
/Pernilla

tisdag 13 december 2011

Lucka 13, 14 och 15


Idag i den samlade luckan 13, 14 och 15 ska ni få en liten utmaning av mig. Ni ska göra en jultag. Ni ska använda av något stämplat på den text/motiv, något som glittrar och minst två mönstrade papper. Ni får ha med en massa annat också, men det jag skrev tidigare måste finnas med.

Gör din tag och kommentera det här inlägget samt länka till din blogg (har du ingen blogg maila oss ett foto på din tag till oss....variationerna är många och vi ser fram emot ert lilla bidrag till inspirationen här på bloggen...

Ni har på er till 15/12 23.59 att göra ert bidrag. LYCKA TILL!!!
/PernillaEftersom att det är en samlad lucka vinner man något extra fint.

söndag 11 december 2011

Lucka 12

Ny vecka, tyvärr börjar denna vecka med en grå och regnig måndag (här i alla fall). Därför vill jag piffa upp dagen med denna lucka som idag har nr 12, varsågoda!Här är en presentförpackning till en julklapp jag gjort. Den kanske inte är i det klassiska julfärgerna. Men jag tycker det är roligt att göra saker lite annorlunda. Vilka färger tycker du tillhör julen?

Kommentera det här inlägget innan 23.59 idag så kan du vara med i utlottningen av något fint.

Ha en bra dag

/Pernilla