söndag 17 april 2011

Våren är här och påsken närmar sig

Hej på er alla i det fina vädret. Jag har en liten utmaning till er som har tänkt gå på medlemsträffen i Litslena bygdegård 20/4 (nu på onsdag).

Utmaningen: Vill du göra en så kallad Swap (ett byte) med någon annan? Lägg då något litet värde ca 25 kr i ett litet paket/påse och ta med till träffen. Allas små paket/påsar kommer på träffen att läggas i en korg och under kvällen får dem som lagt något där dra ett varsitt paket ur swapen. Tänk på att det ska vara oanvänt....ingen vill ha något som är skräp så tänk på vad du själv skulle bli glad över att få. Lycka till!!

Ha en fortsatt trevlig dag i det härliga vädret, så kanske jag träffar några av er på onsdag.

/Pernilla

Ja nu kan vi väl säga att våren har kommit på allvar...

I alla fall här i Hjälsta. Varmt och skönt har vi det och solen strålar från en klarblå himmel. Tänkte bjuda på lite inspiration och hälsa er alla välkomna till vår påskbuffe på onsdag. kl 18-22. (Hoppas att du har anmält dig??)

Varsågoda...här kommer vårlig inspiration...
Detta kort är väl helt underbart och här har vi använt Cupcakes papperskit samt rosetter i matchande stil.

Ursäkta mörk bild, men detta kort har Karin Everitt gjort med material från vårt  "gula kit". En hel goodiebag med allt monokromatiskt gula nyanser inkl stämplar och dekorationer.  Hon har även använt stämplarna från det nya vintagekitet med bilar och annat "pojkigt".

Katy Goodbeer har gjort denna underbara lo på sin hund och hon har använt sig av stämplar ur nya serien "Vintage". Temat är väldigt manligt (pojkigt) vilket är bra då allt har en tendens till att vara tjejigt.

Mer hittar ni i tidningen samt på träffen, där ni kan shoppa om ni vill.

Ha en underbar fortsatt dag!

/Petra