fredag 16 september 2011

Om knappt en vecka...

...redan nu på onsdag 21 september är det dags för månadsträff igen. Den här gången kommer vi vara i IOGT-gården i Lilla Ransta, 18-21. (Kostar 50kr för icke medlemmar, för medlemmar är det gratis)

LOPPIS: På denna träff kommer det finnas ett loppisbord så har du där hemma pyssel som du känner att du vill sälja, ta med det på träffen. Skriv ditt namn och vad det kostar på det du säljer. Sen är det bra om du har en namnskylt på dig eller en där du sitter, det gör det enklare för de som vill fynda att veta vem man ska betala till.

WORKSHOP: Vi kommer också ha en workshop den här gången och där kommer du få göra en höst/halloweenkorg. (Workshopen kostar 50kr för icke medlemmar utöver pysselplatsen, medlemmar gratis)

Kom och var med på vår månadsträff, ta gärna med en vän. Du och din vän får en lott som ni kan vinna på. Dessa "vänlotter" dras den sista träffen innan jul.

Ta med ditt pyssel och kom en stund till denna trevliga kväll. Vi bjuder som vanligt på fika (kaffe och macka)! Ni är hjärtligt välkomna.

/Petra, Pernilla, Lena och Vickan