torsdag 8 december 2011

Helgprojekt: lucka 8, 9, 10 och 11Ja då var det dags för luckorna 8-11 att jobba lite för och eftersom det är ett lite större projekt så kan du ju alltså vinna något lite extra fint om du antar utmaningen...

En skiss blir det och du som scrappar kan säkert hitta på något bra men även du som gör kort kan använda denna skiss, det är bara att göra ett fyrkantigt kort istället....det är kul att jobba utefter en skiss och det enda vi kräver är att du försöker tolka skissen så likt som möjligt....självklart får du vända och vrida lite på dekorationer och motiv men vi vill gärna kunna se att det är den här skissen du utgått ifrån.

Den är lite klurig men det är väl också lite kul när man får något att bita i...eller hur??

Alla bidrag som kommenteras och lämnas in antingen via länk till er egen blogg eller via mail till oss, läggs in så att ni ser alla bidrag, för er egen inspirations skull...LYCKA TILL och som vanligt gäller denna utmaning till kl 24 på söndag 11/12.

tisdag 6 december 2011

Lucka 6 och 7

Grötkväll, vad förknippar du det ordet med?

Skriv ner dina tankar, kort gärna ett litet rim och sätt det på ett projekt du skulle ta med dig på just en grötkväll....knivigt...jamen lite ska man ju få tänka, eller??

Lycka till och din kommentar tillsammans med bild vill vi ha senast kl 24 den 7/12.

måndag 5 december 2011

Lucka 5 december

Idag är det den 5:e december solen skiner och det ligger frost på marken. Dags för ny lucka...


Jag har börjat slagit in julklappar och det här är en variant på hur jag dekorerar mina. Hur dekorerar du dina julklappar?

Gör ett inlägg här så är du med i en utlottning av något fint!Ditt inlägg måste ha publicerats här innan kl 24.00 inatt.

Lycka till!

/Pernilla

söndag 4 december 2011

Vi förlänger anmälningstiden till...

den 12 december till vår julträff.

Anmälan gör du till:

info@minlillabodskreativamotesplats.eu

Du hittar allt info på vår hemsida www.minlillabodskreativamotesplats.eu och där hittar du också programmet för hela dagen inkl tider för kurserna och en del bilder så att du vet hur allt kommer att se ut ungefär för papper och färger kanske inte stämmer till 100 procent...Gå in och kika på vilka anmälningsalternativ det finns också!

Kurserna är:

Cd-kuvert/kort - (Petra) Min Lilla Bod
After Eight Dispenser - (Petra) Min Lilla Bod
ScrapPerra scrappar och glimrar (layout, bakgrunder med mist, akrylfärger mm..)
Evighetsalbum/kort - Victoria Pettersson (Min Lilla Bod)

Allt material ingår i kursavgiften men om du vill slippa vänta på andra så ta med dig:

Lim/tejp
Skärmaskin
Chalc
Blyertspenna
Sax

Vill du vara med hela dagen med jullunch, julbord, fika och snacks samt mara på kvällen inkl 4 st kurser då kostar det 1200:-

Vill du komma på träffen och bara ha maten samt någon enstaka kurs då kostar maten 250:- + 300:-/kurs har du gäster med dig betalar dom en extra 50 krona för platsen och fikat....Medlemmar behöver ju inte betala det.

Välkommen och glöm inte att anmäla dig och ta med dig gäster!

Petra, Pernilla, Lena och Vickan