fredag 1 april 2011

Mässa!Lördag kl 12 – 21 
Söndag kl 10 – 15

Var: 
Vaksalaskolans matsal i centrala Uppsala.

Pris: 
Priset för två dagar är 175 kr.


Vi är med som klubb/förening på denna mässa och vi hoppas att ni hittar till oss, om inte annat för att prata bort en stund, kika på vad alla andra har med sig osv....Självklart har ju vi varor med oss också och vi kommer att ha demos i vår monter. De andra som är med och ställer ut är:


Ny flik!


Denna bild togs för några dagar sedan utanför Görvälns slott, under en gran....
snödroppar är början på våren för mig och igår, 
såg jag en hel slänt med mörklila krokusar, i Jakobsberg. 
Oh...så fina dom var!!


Nu har det tillkommit en flik där du som medlem kan få din blogg eller hemsida som länk härifrån. Det gäller bara personliga sidor inga butiker eller annan komersiell verksamhet. Meddela oss om du vill ha en länk här så lägger vi upp det. Du kan maila oss eller kommentera genom att lägga din länk i kommentarerna.

söndag 27 mars 2011

Påskkort,ett multikort och en LO

Har pysslat en del under veckan och det har varit riktigt roligt :) Fick en massa inspiration när jag fick mars nummret av Docrafts Creativity.

Till påskkorten har jag använt mig av Forever Friends Spring Time - papper, rosetter och stickers. Glad Påsk- och ägget m. ben stämpeln är från Reprint. Äggstämpeln och banden privata.

Detta kort finns på sid. 23. Jag gjorde en tag där man kan skriva sin påskhälsning. The lovely girl tycker den var rolig att leka med :)Här har jag liftat, kortet finns på sid. 24 och kallas "Just For You". Inne i kortet stämplade jag tre ägg.Här har jag utgått i från skissen som finns på sid. 50 i tidningen.

Multikortet finns på sid. 20 och här har jag använt mig av stämpeln och papprena som man fick med tidningen. Pampered Pets. Banden, knapparna och blingen är privata. Jag gjorde tre kort av cardstock som jag använde mig av.Till sist en Lo där jag använt mig av februaris månadspaket. Det som inte är från månadspaketet är stickers och de utstansade bokstäverna.

Har ni några frågor så hör av er. Hjälper er gärna :) Nu ska the lovely girl och jag gå ut i det härliga vädret! Hoppas ni får en bra dag!