fredag 23 december 2011

GOD JUL

Idag har dagen kommit, julafton. Vi på Min lilla bod vill önska er alla en God Jul.Som avslut på vår julkalender kommer här lucka 24:
Vad är julafton för dig, beskriv med 3 ord. Mina ord är: Gemenskap, Kalle Anka och mys.
Du har på dig att skicka din kommentar här innan kl. 23.59 ikväll (24/12). Som vanligt finns ett fint pris att vinna. LYCKA TILL!

God Jul
/Pernilla

torsdag 22 december 2011

Lucka 20-23


Bara två dagar kvar till julafton, mysigt =) Idag blir det en liten utmaning i dagens (kombinerade) lucka! Ni ska inspireras av kortet ovan. Använd den som om det vore en skiss. Vrid och vänd på den men det ska synas att ert alster är tillverkat utifrån kortet. Ni har till imorgon (23/12) kl. 23.59 på er att göra ett bidrag och lägga en kommentar här med en länk till din blogg. Har du ingen blogg kan du lägga upp bilden här i kommentarerna eller maila den till oss.

Ha det bra i julstöket =)
/Pernilla

måndag 19 december 2011

Lucka 19


En liten ljuspunkt i tillvaron är att det kommit snö, som ligger kvar. Kanske inte ända till julafton men vi får glädja oss åt stunden...och tindra med ögonen.

När du tänker på vintern, vad tänker du på då?

Jag tänker på gnistrande snökristaller, ljus och god mat.....


Om du vill vara med och vinna något i denna luckas dragning, ja då kommenterar du med att svara på frågan innan kl 24 idag

Lycka till!

/Petra