onsdag 28 september 2011

Höstdekoration

Idag tänkte jag ge ett litet tips där du kan ta vara på vad som finns i naturen, nu på hösten.

För någon vecka sen skulle vi ha middagsgäster och då ville jag dekorera bordet lite med något färgstarkt. Jag hade inget hemma som jag tyckte passa men jag tänkte att nu har jag tillfälle att använda mig utav av naturen =)
Jag gick ut och tittade om jag kunde hitta något som passade och kunde ge lite färg på tillvaron. jag hittade både rönnbär och höstlöv! Med dessa naturmaterial och två ljusstakar dekorerade jag mitt bord.
/Pillan

tisdag 27 september 2011

Nu är hösten här!

Jag vill dela med mig av lite inspiration i höstmörkret. Här nedan kommer ett kort jag gjort och som passar i denna årstid.


Kortet är 14*15cm, inte riktigt kvadratiskt. Kortbasen har jag chalkat med olive green och chestnut roan för att få till en nyans som jag tyckte passade till de mönstrade papper jag hade tänkt använda. På denna kortbas har jag satt fast ett lövmönstrat papper och ovan på det har jag använt mig av rub-ons (s.k. gnuggisar) i form av blommor. På andra halvan av kortet har jag skurit till och limmat fast en bit av ytterligare ett mönstrat höstpapper, samt på det stämplat texten "Best Wishes". Runt min stämplade text har jag gjort en ram av bling i två olika färger som passar till temat. Till sist har jag dekorerat mitt kort med en blomma i nedre högra hörnet (i mitten på blomman finns en brads).

Det var allt för mig denna gång =)
/Pillan