tisdag 21 juni 2011

Vi gratulerar, Vi gratulerar....

Vår klubbmedlem och kära Inspiratör, Lena Osbrink, blev mamma för andra gången igår förmiddag...en liten kille blev det. Vi önskar dig och din familj all lycka med den lille.

Massor av hälsningar från oss i klubben

gnm Petra

måndag 20 juni 2011

Tänkte bara dela med mig av en rolig länk!


Tycker du ibland att du har svårt att hitta på en fin "layout" till ditt kort eller till din scrapsida, ja då kan man använda sig av skisser och om du går in på den här länken hittar du en skiss om dagen som du kan få inspiration utav. De har ett underbart Designteam som visar inspiration på varje skiss också. Skisser tolkar man som man vill och man kan vrida och vända på den. Det som är viktigt är väl bara att man försöker följa den så noga som möjligt när man är med i skisstävlingar, alltså att man kan se att det är just den skissen du tolkat...annars ska man alltid se en skiss som en hjälp att komma igång om man har lite idétorka. Prova du också!!

söndag 19 juni 2011

Veckans andra tips

Mitt sista tips för den här veckan handlar om stämplar och hur man enkelt kan göra sitt egna mönsterpapper. Jag har på kortet nedan inte använt mig av annat än cardstock och glitter papper.

På min cardstock har jag tagit Woodland stämplar och stämplat motiven med versacolor paprika flera gånger för att få ett mönster jag gillar. Till det har jag valt ett av motiven attt stämpla på ett vitt papper och sen highlighta det med samma färg som användes vid bakgrunden. För att få fram motivet ännu bättre skar jag en s.k.fotomatta att sätta bakom mitt motiv i grönt glitterpapper. Ordet "hi" är utstansat i en cuttlebug med alfabetet "Olivia".Det är dem här stämplarna jag har tagit två motiv av och använt till mitt kort. Är du intresserad av dessa stämplar ta kontakt med oss.
Ha en fortsatt bra söndagkväll /Pillan