Min Lilla Bods Kreativa Mötesplats Klubb

 Vi är en klubb som anordnar medlemsträffar, är med på mässor samt anordnar kurser och familjedagar i samarbete med hembygdsföreningar mfl.

Varför gör vi detta då?

Jo, för att vi älskar att pyssla med ALLT, det innebär också att vi tycker att det skulle vara roligt att samarbeta med andra klubbar och företag för att sprida pysselbudskapet vidare....i många fall kallas inte det vi gör för "hantverk" och pysslandet blir lite hånat för att det inte är i tyg, ull, lera eller olja vi använder och detta vill vi ändra på eftersom vi anser att även pyssel med papper och pärlor också är ett hantverk. Alla kan hålla på med hantverk/pyssel och en del har extra mycket talang för det dom håller på med och är också duktiga på att inspirera och visa/hålla kurser för oss som vill lära oss mer. Vi har ett gäng härliga inspiratörer här i klubben som gärna lär ut det dom kan men vi kan aldrig bli för få....

Vi kommer gärna ut till ditt företag och visar vad vi håller på med och att hålla workshops för möhippor, barnkalas och annat kul som har med hantverk och pyssel att göra älskar vi.Om du vill att vi kommer till din arbetsplats eller skola, maila oss så anpassar vi workshopen/kurserna efter era förväntningar.

Att vi just för tillfället varit mest inne på papperspyssel beror på att Petra som startat denna klubb har haft butik och haft sitt fokus på kortmakeri och scrapbooking. Därför innehåller månadspaketen oftast sådant som har med papperspyssel att göra men så småningom kommer de att innehålla annat kul och då också med beskrivningar på hur man gör. Vi välkomnar alltså andra som håller på med annat pyssel som kan hjälpa oss att introducera nya rön och hantverk till oss galna "skapare". Allt är kul inom skapandet och nästan allt kan man kombinera. Vi vill gärna kunna använda allt i vårt skapande för att kunna förnya konsten.

Främst är vi ute efter att träffas och ha en inspirerande och innehållsrik vardag. Man behöver inte komma varje gång men eftersom vi försöker att ha månadsträffarna på olika ställen en gång i månaden, där våra medlemmar finns så kan ju alla komma någon gång då och då.

I november/december har vi alltid vår Inspirationshelg där julen gör sitt intåg med kurser, mat och dryck. Denna gång ska vi vara på ett hotell eller liknande för att få ut mesta möjliga av allt. Mer info om denna helg hittar du på vår hemsida http://www.minlillabodskreativamotesplats.eu/