fredag 14 oktober 2011

Inspirationshelgen!

Nu börjar det närma sig och det är så spännande....prata om helgen till dina bekanta och se till att anmäla både dig och dina väninnor NU.......listan fylls på men vi vill ha fullt, förstås.

Det är ett bra kursprogram och god mat och fika får vi. Hotellet är måna om att vi ska ha det bästa och Hotel Scandic Nord i Uppsala har vi valt med omsorg.

Titta in på hemsidan så ser ni vad ni får göra under helgen...nu droppar det in bilder på kursprojekten.

VÄLKOMMEN!!

torsdag 13 oktober 2011

Oj oj oj, vad tiden flyger iväg....

Nästa vecka är det Månadsträff igen och denna gång håller vi till i Gamla Uppsala Idrottsklubbs lokaler...
kl 18-21 den 19 oktober. Ta med ett gott humör och lite pyssel. Workshop blir det denna gång också men en "titta-och-lär". Medlemmar betalar ju inte någonting men gäster som tittar förbi betalar 50:- för pysselplatsen och fikat. Denna gång är workshopen gratis eftersom man inte gör den själv. Fikat består numera av smörgås och kaka då många kommer direkt från arbetet. Kaffe/te/saft finns alltid.

Glöm inte vår Swap....titta in på hemsidan så ser ni vad en swap är!

www.minlillabodskreativamotesplats.eu

Välkommen!!

tisdag 11 oktober 2011

Lite inspiration

Jag vill bara ta tillfället i akt och inspirera er en fin och kall höstmorgon som denna. Nu har hösten verkligen kommit hit. På hösten blir jag mycket inspirerad att pyssla med olika saker. Det kanske är färgerna som inspirerar mig eller den mörka kvälen att man vill sätta sig ner och vara kreativ =)


Här är ett mirandakort med två olika mönstrade papper. Hjärtat är ett litet tårtpapper som jag har haft lite glitterlim på för att få lite effekt. Mirandanallen är stämplad och färglagd emd promarkers, den sitter med 3d-kuddar ovanpå hjärtat.

Ha en trevlig tisdag allihop! Tack för mig...