söndag 27 mars 2011

Påskkort,ett multikort och en LO

Har pysslat en del under veckan och det har varit riktigt roligt :) Fick en massa inspiration när jag fick mars nummret av Docrafts Creativity.

Till påskkorten har jag använt mig av Forever Friends Spring Time - papper, rosetter och stickers. Glad Påsk- och ägget m. ben stämpeln är från Reprint. Äggstämpeln och banden privata.

Detta kort finns på sid. 23. Jag gjorde en tag där man kan skriva sin påskhälsning. The lovely girl tycker den var rolig att leka med :)Här har jag liftat, kortet finns på sid. 24 och kallas "Just For You". Inne i kortet stämplade jag tre ägg.Här har jag utgått i från skissen som finns på sid. 50 i tidningen.

Multikortet finns på sid. 20 och här har jag använt mig av stämpeln och papprena som man fick med tidningen. Pampered Pets. Banden, knapparna och blingen är privata. Jag gjorde tre kort av cardstock som jag använde mig av.Till sist en Lo där jag använt mig av februaris månadspaket. Det som inte är från månadspaketet är stickers och de utstansade bokstäverna.

Har ni några frågor så hör av er. Hjälper er gärna :) Nu ska the lovely girl och jag gå ut i det härliga vädret! Hoppas ni får en bra dag!

3 kommentarer:

  1. Så fina!! Vad roligt!! TÄnk vad mycket man kan hitta på med inspiration från tidningen.
    /Petra

    SvaraRadera