torsdag 2 juni 2011

Pysselträff med grill och pyssel...innan sommaruppehållet...

Denna gång kommer vi att ha en kombinerad grill- och scrapträff som en sommaravslutning. Vi ska vara i Hjälsta Bygdegård mellan kl 18-24 den 15 juni.

Vi kommer att göra så att ni som kommer får ta med er det ni vill grilla tex...kött, korv osv...och det ni själva vill dricka till maten däremot står vi i klubben för sallad, bröd och några olika röror. Självklart ingår kaffe och kaka.

Är du medlem i klubben kostar det inte något extra men om du inte är medlem kostar det 75:- för sallad, bröd, röror, kaffe och kaka samt pysselplats. ALLA är alltid välkomna!!!

Självklart har vi utlottningar, vår Swap (där man byter saker med varandra) och umgås. Denna gång kan man välja om man vill ha med sig sina pysselsaker eller bara vill mingla och träffas utan att pyssla...det bestämmer bara du själv. Min Lilla Bod har lite varor med sig och troligen kan vi bjuda på en överraskning också. I juli har vi sommaruppehåll med träffarna eftersom vi tar för givet att många är på semester då och njuter av andra saker.Undrar du över någonting...maila info@minlillabodskreativamotesplats.eu 
eller ring 076-3176863 då får du prata med Petra.

OBS!! Eftersom träffen denna gång läggs innan både lön och barnbidrag har alla möjlighet att handla på faktura.
VÄLKOMMEN!!

3 kommentarer:

  1. Mysigt! Hoppas på fint väder och att jag kan komma :)

    SvaraRadera
  2. Det hoppas jag att ni kan....det vore så kul!!

    SvaraRadera